det ska bli gott att vara ledig!

Har rast på dagis nu, tillsammans med mina behagligt tysta vänner Imsdal Källvatten & Femina. Mina ögon går i kors, så jag längtar verkligen till morgondagens långa, lugna tågresa. Har dessutom 50 min i Stockholm, så det glädjer jag mig till!

Gårdagen på jobb gick kalas, och jag fick så sjukt mycket dricks. Min ena kollega tjatar ut sina snuskiga teorier om varför, men jag tycker bara att han skulle vara nöjd att vi delar allt lika... Slutar kl 16.30 här & då blir det att vandra nedför Tyholtsbackarna igen.. Börjar sedan kl 19, så ska försöka packa klart tills dess!

rainy day.

Har egentligen bara tagit det lugnt idag. Imorse var jag och fikade på Bella Bulldog med Laila (min svågers mamma som är på besök), vilket verkligen var jättetrevligt. Vi drack cappuchino och åt enorma kanelbullar, och snackade en massa. Hon är verkligen go!

Sedan åt vi lunch med Fifi & slöade, innan dags PulsStep 15.15. Var ett bra pass med en duktig instruktör, men allting var så tuungt. Den här eviga förkylningen tar knäcken på mig, för jag har knappt ork till någonting.. Vill helst bara ligga i soffan hela dagarna just nu och bara knaska godis!

Nu ska jag slöa en stund framför datorn, och sedan tar Emelie & jag turen till jobbet. Hon har börjat jobba en trappa upp, och vi börjar samtidigt (dvs kl 18.00) idag. Så det blir väl middag på något av våra jobb, för ingen av oss har ork att laga något på egen hand idag.

Tjing.

we do love that kombo.


Efter ett stenhårt 45 minuters B-spinn så blir det godis och Ben&Jerrys i soffan med Emelie och Sofie. Mycket kan man säga, men skitsnack och soffaätning ligger oss varmt om hjärtat.

Sov gott ❤!
Visa fler inlägg