kärleksfullt möte.


Klockan elva i morse så begav sig Nisse & jag upp mot Äsperöd, för att hälsa på fina Shadow igen.

Min lycka var fulländad! Samtidigt gör det så ont, för nu slog det mot mig hårdare än någonsin. Just det faktum att Shadow inte längre är min, och kanske aldrig kommer att bli det igen.. Ondast gjorde det faktiskt att se all hans utrustning igen. Han fick nämligen med sig mängder av utrustning som jag köpt, och denna gång såg jag det på ett annat sätt. Alla dessa fina saker som jag köpt (broderade schabrak, täcken, träns, namnpannband osv) är så laddade med kärlek, och inbringar så mycket minnen..

Noelle (som Shadows nya ägare heter) och jag red en lång runda i omgivningarna, och det var verkligen underbart! Shadow har tagit det lite lugnt under de mest snörika veckorna, så han var full med glädje både över att få ridas ut och över att jobba. Han var verkligen underbar att rida, och jag njöt av varje sekund. När vi galopperade över slätten, med vinden susade i öronen, så önskade jag så innerligt att jag bara kunde stoppa tiden här och nu.

Vi stod länge ute i hagen efteråt, och bara mös. Han följde mig sedan till grinden, och jagade bort de andra hästarna. Då kom tårarna igen, och det var svårt att sluta. Där tar orden slut..

Jag vet att han har det bra och att han är väldigt älskad av någon annan.
Men jag kommer aldrig sluta att fråga mig om hur jag kunde sälja min bästa vän...

intensiv lördag.

Gårdagen var intensiv, men väldigt trevlig. På morgonen åkte pappa, Livi & jag ut till Skrylleskogen och gick en lång promenad. Vädret var kanske inte på topp, men det var skönt med skogsluft! Sedan fikade vi på Skryllegården, och pappa köpte årets första Sverige-semla till mig! Lagad på plats, och således väldigt god..

Sedan åkte vi hem, och åt lunch. Därefter packade vi oss in i bilen, och for till Ida i Malmö. Där blev det inspektion av de veckogamla tvillingarna Hugo och Frans. Så nu är jag moster för åttonde och nionde gången! Förutom inspektion så blev det även ett andra fikande, med blåbärmuffins och äpplelängd. Vår familj gillar minst sagt att fika!

Därefter blev jag avsläppt i Malmös centrum, där jag tog en mindre shoppingtur. Passade även på att dricka en kopp kaffe, innan jag tog bussen hem till Linda. Där blev det en mysig kvällsträff med alla stallkompisar, med den klassiska kombon vin, chips och pizza. Var verkligen kul att träffa alla igen! Finns alltid mängder att saker att snacka om, så där behövs knappast alkohol för att skapa underhållning.. Tiden gick verkligen alldeles för fort, så jag hoppas att jag hinner träffa alla igen innan jag åker.

Vid tolvslaget åkte jag till brannefalkska huset, där det var full fest. Var väldigt roligt att träffa många av de som var där, för vissa var det säkert ca 3-4 år sedan jag sist träffade! Vi drog även en kort sväng inom partystan, innan vi åkte tillbaka till huset för efterfest. Jag var egentligen inte på fullt festhumör (kände inte för att dricka), men hade väldigt roligt ändå! Men vid tre-tiden kände jag att energin tog slut, och då var Fredrik en ängel och körde mig hem. Världens gulligaste!

En mycket trevlig kväll (och dag!), som förhoppingsvis får en mini-repris på onsdag, då även Robin kommer hem!


god morgon!

Nu befinner jag mig alltså i Skåne, och det känns lite konstigt. För allting är ju som vanligt och ser ut som det alltid har gjort..

Så vad hände under gårdagen?

- Anlände till Kastrup vid två-tiden, och då gick jag loss på lite Victoria Secret-shopping. Visste inte att de hade några av deras produkter på Duty-Free, men det var en glad överraskning!
- Tog en kaffe med Sara, som jag inte träffat på hur länge som helst! Det var verkligen supertrevligt..
- Åt mysmiddag med pappa, och kollade sedan på film med svenskt smågodis. Yumma!
- Tog ett sent glas vin med Livi på Stortorget Bar, och snackade massa skit. We like!

Nu ska pappa, Livi & jag åka ut till Skrylle för en långpromenad, och därefter blir det fika i kaffestugan. Sedan ska vi till syrran Ida och titta på de två små nyfödda Hugo & Frans. Efter det åker jag till Linda, så blir'e partaj!
Visa fler inlägg