äntligen där!

Myssockorna är på - så nu blir det slappande!


Nu är jag precis där var jag önskat mig vara hela helgen - vid arbetshelgens slut. Gårdagsnatten blev vår första riktiga känning av höststressen, och det var på gott och ont. Gott för att vi sprang oavbrutet, och inte ens hinner tänka på att kolla på klockan. Ont för att man glömmer bort alla sina primära behov, och plötsligt upptäcker vrålhungern efter massor av timmars konstant spring. Men för min del var det mest gott, för jag gillar när det är hektiskt!

Var hemma vid halv fyra igår, så det blev lite begränsat med sömn innan jag skulle upp igen. Men det gick över förväntan, och jobbdagen har varit väldigt trevlig! Jag gillar verkligen att växla om med att jobba dagtid ibland, och träffa en annan typ av människor.. Nästa vecka växlar jag med dagvakt måndag och lördag samt kvällsvakt onsdag, torsdag och fredag.

Var färdig vid sextiden idag, så blev det en snabb veckohandling, och sedan middag i form av broccolipaj. Mums! Nu ska jag städa litegrann, och sedan blir det bara slappande för mig resten av kvällen. Imorgon blir sovmorgon, sedan spinning + pump, och därefter middag (och utgång!) med jobbgänget på kvällen. I love it!

ny tv-nörd?Har precis kopplat ihop digitalboxen till TV:n, så nu har vi plötsligt ca 50 kanaler! Känns som jag kommer att bli världens tv-nörd framöver..

Men ärligt talat, så önskar jag faktiskt att jag kunde ligga i sängen resten av kvällen framför teven! För det gör ont var gång jag sväljer och halsen är riktigt hopsnörad.. Så håll tummarna nu för att jag inte blir sjuk! För nu blir det först långpanna från klockan 17.00 till cirka 03.00. Sedan blir det upp imorgon och jobba 10.30-18.00.

trötter.


Ligger utslagen i soffan, och är både trött och stel i hela kroppen. Blev morgonöppning av jobbet igår, direkt efter onsdagens nattvakt. Hade nämligen bytt så jag skulle kunna jobba under dagen, så jag kunde vara med och fira Fifis födelsedag under kvällen. Och fina Fifis födelsedagskväll blev hur trevlig som helst! Vi var och åt på AiSuma, och maten är bara helt fantastiskt underbar.. Jag åt ört- och vitlösgrillad lammkarrée med gnocchi, ratatouille och potetpuré, och till efterrätt blev det chokladfondant med hallon och vaniljglass. Helt makalöst gott! Därefter var vi ute en sväng i byn, och tog varsin drink och ett par glas vin. Vi blev dock lite avskräckta av några påträngande trönderska bönder, så då gick kvällen mot sitt slut.

Ikväll börjar jag jobba klockan fem, och innan dess ska jag möta upp Emelie för en kaffe. Blev en morgonlöprunda på mig igår, och det känns sannerligen i benen! Vaknade dessutom med världens halsont imorse, så hoppar nog träningen idag. Har försökt byta till mig en lite senare dagvakt imorgon, så jag kan få med både sömn och träning inemellan. Får se hur det går med det!
Visa fler inlägg