när nostalgi förvandlas till goda minnen..


Idag var jag ute i Äsphult, och hälsade på Shadow igen. Han lever livets goda dagar i en stor gräshage, och är väldigt nöjd med livet. Vi tog först en vända runt grönfälten, och då försökte han att skrämma mig med sina finaste konster. Jag fick många goda skratt! Dock har han tydligen varit bråkig under uteritter, så jag gillar inte tanken på att han försöker krångla. Så det fick bli en liten uppfostringstur i paddocken! Då förstod han stundens allvar, och gick helt klockrent! Det var en helt u-n-d-e-r-b-a-r känsla att märka att mitt 1 ½ års arbete, faktiskt finns där under.. Därefter blev det lite skutt över några hinder, och det slutade faktiskt med att vi hamnade på dryga metern med öronen som glada spjut framåt. Precis som under "vår gamla goda tid"!

Jag är så glad att min älskade lilla ponny har fått ett så fint hem, och trivs så bra. Jag är verkligen oändligt tacksam över att de låter mig komma ut när jag vill, och då få fria händer med min underbaring.. Det uppskattar jag mer än något annat!

Efter denna gång, så är jag ännu mer övertygad om att jag gjorde rätt.  Jag fick 18 helt underbara månader med min fina Shadow, men jag har nu gått vidare med mitt liv med vetskapen om att han faktiskt har det hur bra som helst i sitt nya hem!

who does not ❤ a holiday?


Ursäkta taskig uppdatering, men Internet är helt out of my mind här i den skånska solen. Just nu njuter jag bara av en veckas semester med min underbara familj! Bara att ha en hög med svenska magasin bredvid sig, och bara kunna läsa dem en och en i lugn och ro (utan stress!) känns som en lyx. Men här kommer en snabb uppdatering!

Igår.. var Pappi & jag på långpromenad i Skrylle, bakade familjens special-vaniljbullar, njöt av världens godaste thaimat och på kvällen åkte Livi & jag ner till Nova Lunds VIP-kväll.
Idag.. har jag läst massa glossiga chic'lit-böcker och magasin, fått mjölkig cappuchino på Wayne's Coffee, varit på långspromenad i Botaniska Trädgården i regnet och nu ikväll blir det familjkväll med tacopaj & BECK.
Imorgon.. är det dags för dop för småttingarna Hugo och Frans, vilket även inkluderar släktträff. I ❤ it!

Under resterande dagar ska det klämmas in lite fikor med Skåne-kompisar, ett Shadow-besök på söndagen, en IKEA-lunch och lite annat smått & gott.. Så vi hörs!

packeri.


Idag lyckades jag faktiskt hasa mig upp i någorlunda tid, så jag slapp den serdervanliga stressen. Blev en skön morgonpromenad runt älven i solen, och sedan dess har jag packat. Som vanligt fick jag sätta mig på resväskan för att överhuvudtaget få den att gå ihop, och då vet jag fortfarande inte var jag ska lägga mina skor. I handbagaget måntro?

Nu ska jag bege mig mot flygbussen. Vi hörs!
Visa fler inlägg