a fair deal.


Är riktigt imponerad av mig själv idag! Fick faktiskt gjort allt av tvätten, uppfräschandet, tidningsläsandet och dessutom kom jag ut i den friska höstluften. Höstregn och mörker i all ära, men än så länge tycker jag faktiskt att det är riktigt mysigt!

På mötet så bytte vi 1 ½ timmes av vår söndagstid mot mat och öl. Var faktiskt ett riktigt bra möte, där det mesta blev luftat och diskuterat. Välbehövligt! Sedan blev det provsmakning av vårt nya Jacobsen Gold Naked Christmas Ale, som faktiskt var riktigt gott (och då är jag inte ens speciellt glad i öl!). Därefter blev vi bjudna på mat uppe i restaurangen, och för min del blev det lammfilé med ugnsgratinerad örtpotatis, grönsaker och provencialsaus. Fair deal för lite mötestid!

Nu ligger jag på soffan igen, och är mätt som bara den.. Ska väl komma i säng så småningom, men först lite Sex and the City!

alldeles massor!Det händer så väldigt mycket saker dessa dagar.. Om det är möjligt att vara uppspelt, omtumlad, rastlös, trött, uppsluppen och väldigt glad samtidigt - så är jag nog det!

I eftermiddag blir planerna få. Ikväll väntar personalmöte med hela personalen klockan sex, så jag tänkte ladda upp tills dess. Har ett hår som ser ut som ett risigt råttbo, en rejäl hög kläder som behöver tvättas, en Femina som vill bli utläst och ett par ben som skriker efter lite luftning. Så det är nog planerna för denna eftermiddag!

Efter mötet var det snack om middag, lite vin och kanske en lugn söndagsutgång med hela jobbgänget. Det gillar vi! Har därefter en härlig vecka framför mig, som innehåller lagom mycket jobb, hästeri med inkluderad fjälluft (Sigrid har skaffat en till, förutom Hrafn och Kolfax!), träning och såklart min nyfunna romantik.


Ta hand om er!

TYPISKT!


För en gångs skull så hade jag inte förhandsbokat dagens PulsStep-pass. Blev nämligen 50 kr i straffavgift förra veckan, då jag försov mig till mitt inbokning. Så idag stessade jag istället bort för att hinna med - men då var det såklart fullt! Uff. Tim-utbudet är ganska så skralt på en lördag, så nu blir det joggingskorna som får lufta sig istället.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller vad säger ni?
Visa fler inlägg