energi, glädje, ENDORFINER!Härliga, underbara dag.

Egentligen började dagen på halvkvart, då jag inte kom upp förrän låångt senare än vad jag tänkt mig. Alla ärenden fick som vanligt uträttas i sista sekund, men det är nästan en självklarhet i min vardag (fröken Siri = tidernas tidsoptimist!).

Mötte upp Malin vid tolvsnåret, för en kaffe och en härlig pratstund. Vi har verkligen förmågan att snacka oavbrutet och hur länge som helst, och det är helt underbart! Att vi dessutom tar spinning-kursen ihop, är bara en bonus! I helgen ska vi även jobba ihop, då jag åter ska jobba extra (märks det att vår vikariebank är obefintlig just nu?) Blir helt fantastiskt, för då rinner tiden fullständigt iväg!

Men det som jag så småningom ska komma fram till, var dagens spinningkurs. 1 ½ timme med skratt, prat och så massa spinning. Denna gång så körde vi framföring av våra drag igen, och det blev en salig blandning av alltifrån stenhård backträning, ojämn terräng och enkla uppvärmningar. Sjukt kul! Den här gången var det min tur att framföra, och det var så himla kul! Massa energi som strömmade genom kroppen, och så fick jag så himla härlig feedback. Så humöret är alltså på absolut topp!

Nu har jag precis packat in det sista i presentväg, och ska klä på mig lite vettiga kläder. Födelsedagsmiddag för underbara syster Miriam och hennes Björn väntar, och det ska bli underbart kul att fira dem!

trött i kroppen, men pigg i huvudet.


Vilket marathon det blev på jobb ikväll!
Vi båda sprang som tokar, för att överhuvudtaget ha en chans att räcka till överallt.. Det var verkligen tur att jag tog det så pass lugnt i förmiddags, för annars hade jag inte orkat med detta crazy 9 ½ timmes-race!

Nu försöker jag varva ner - för trots att kroppen är trött, så går hjärnan på helvarv. Imorgon har jag fritt från jobb, men har en del småsaker som skall ordnas:

- Överföra låtar på MP3 till spinningkursen, samt förbereda det sista.
- Hämta bröd på jobbet klockan 11.
- Sätta in veckans dricks på banken.
- Möta bästa Malin för coffee-update klockan 12.30.
- Spinningkurs 13.45-15.15.
- Slutligen födelsedagsmiddag klockan 17!


Nu ska jag se om John Blund vill besöka mig. God natt!

härlig förmiddag.


Idag har jag verkligen haft en härligt lugn förmiddag! Blev dock brutalt väckt kl 06.50, då en brandvarnar-kontroll av lägenheten uppenbarligen skulle genomföras.. Nåväl - jag somnade vidare lika gott för det.

Denna har förmiddag har avnjutits med en lång frukost vid datorn, därefter lusläsning av massa magasin tillsammans med en god kopp té och till sist en minst lika lång brännhet dusch. Nu hasar jag runt i en morgonrock, och ska njuta av ännu ett avsnitt av "Sex and the city". Detta var välbehövligt!

Visa fler inlägg