krassler.

Förkylning med sandpappershals + PMS blev ingen bra kombination! Svullen, snorig och trött sammanfattar nog bäst min dag., Jobbade faktiskt 4,5 timme idag (9.00-13.30), men var jag kaputt. Har bott på soffan Soffan resten av dagen, med undantag för en helghandling på eftermiddagskvisten. Vi firade sedan fredag med lite räkor - mums! Hoppas nu jag är i bättre form till morgondagen...

sjuker.

Vaknade med världens tätaste hals imorse, och kände mig riktigt risig. Hade velat helst stanna i sängen hela dagen, men tentamen i målspel väntade kl 8.45. Lyckligtvis var min kursledare förstående när han hörde mig rossliga röst, så jag kunde ta det lugnt med det fysiska. Vår presentationsdel med luftboll gick dessutom riktigt bra, så det var en stor lättnad!


Vi var faktiskt inte klara förrän 12.00, och då var det statsorientering som skulle göras. Vi tog en snabb lunch på Subway (sjukt oprisvärt ffs!) innan vi körde runt en vända i stan. Givetvis meningen att man ska benyttja sina ben, men vi körde mest på fyra hjul. Skönt att ha avklarat!


Nu har jag äntligen lagt mig i sängen, och är ganska så sliten. Ska passa på att vila upp mig i eftermiddag, för det blir jobb imorgon, lördag och söndag. Visserligen inga långa pass, men vill inte bli mer risig!


Tjing.

godmorgon världen.

Nu är alltså påsken slut, och vardagen igång igen. Har haft en helt underbar påsk, och ville egentligen aldrig att den skulle ta slut.. Igår var det dessutom dags att vinka av my beloved på Kastrup, vilket verkligen var tungt och trist.

Resten av gårdagen tillbringades dels på Aq-Va-Kul, där jag och några andra från klassen övade säkerhetstest. Det motsvarar dyk på 4 meters djup och hämta en livräddningsdocka. Det krävder minst sagt lite beslutsamhet och djävlar-anamma, och var faktiskt obehagligare än vad jag trott! Sedan mötte jag upp Emma för lunch i stan, och vi begav oss sedan mot Riseberga. Där blev det grillning hemma hos Fredrik resten av kvällen. Mycket trevligt!

Idag har jag egentligen inga stora planer, förutom några ärenden samt skolarbete. Skall dessutom hoppa in och jobba mellan 16.45-18.15. Nu ska jag bege mig in mot skolan för att lämna några försenade böcker, samt hämta upp lite arbetskläder på vägen. Vi hörs!
Visa fler inlägg