ridtur.

Fina Hrafn, Odinn och Kolfax.


Blev en tur till Fannrem i strålande solsken idag, tillsammans med Sofie. Blev ridtur med sprekingarna Kolfax, och Odinn! Var en härlig runda med glada hästar, fantastiskt väder, god fika och en dramatisk avslutning då vi blev jagade av två getter!


Annars inleddes dagen med en löptur, då jag äntligen slutat med antibiotikan. Benen kändes friska och glada (de har blivit lite undehållda i helgen..), så det var gött. Sedan blev det en sväng till skolan för att träffa verkstedsgruppen, och göra veckans matte. Yey!

update!

Herregud vad den här veckan har gått fort! Har varit heldagar med både information och matematik på skolan, två turer ute hos hästarna i Fannrem, grillning med klassen, kvällstur till Hommelvikstoppen och fredagsmys med premiär av Hodejegarne med min fina. Rekommenderar den verkligen - se trailer nedan!


Nu sitter jag & kikar på flygbiljetter till pappas födelsedag i v 37. Omöjligt at få ihop långhelg med kanottur med skolan dagarna innan, och obligatorisk föreläsning om praksis på måndag. Givetvis fanns det inga flygbiljetter kvar torsdag kväll, men blir fredag morgon till söndag kväll i vart fall!

Alldeles strax ska vi ner en vända på stan, och gå på helgens lantbruksmässa. Ikväll blir det avslutning av fadderukan med klassen!


Visa fler inlägg