en liten paus.En av alla underbara Norge-vyer.


Nu är jag tillbaka i vardagen igen, efter en vecka med skol-, blogg och vardagsfritt. Har varit helt underbart, både här i Sverige och i Norge! Första delen av veckan tillbringade vi i pappas stuga i Blekinge, där vi ägnade oss åt sparkköring och vandringar på isen, långa löpturer i skogen, massa matlagning, filmkvällar och annat smått och gott. Mys!

I torsdags begav vi oss till Norge igen, och denna helg har varit fylld med skidor, snövandringar, myskvällar och annat härligt. Så det var verkligen tungt att sätta sig på flyget imorse! 

Men nu var det alltså dags för skola igen.. Dagen har ägnats åt tentamensplanering tillsammans med min examensgrupp, och efter ytterligare lite hemtentamensarbete är jag nu färdig för dagen. Blir träning, innan jag ska lämna en nyckel och därefter möta upp Livi. Vi hörs!

godmorgon!


Sitter på tåget mot Kastrup, lyssnar på Rasmus Seebach och läser norska Elle. Strax framme! Då ska vi ta turen tillbaka över Sundet, till Systrar & Bröder, för deras goda brunch. Sedan blir det Frans & Hugos 1-årskalas! Var riktigt trevligt igår btw! Vi käkade hemmalagad thaigryta, och snackade massa goja. Alltid lika nice! Nu ska jag strax hoppa av, så vi hörs...

fredagsplaner.
Blev somsagt fika och bio med Sophie igår. Vi såg ovanstående objekt, vilken kan titulera sig med helt usel kritik. Men jag gillade den! Ibland är det skönt att se något opretentiöst, och fånigt underhållande..

Nu ska jag bege mig ut på en härlig fredagspromenad, innan min läkartid klockan 11.00. I eftermiddag ska jag möta upp Pappa och Olivia, för inhandling av födelsedagspresent till smågossarna. Imorgon är det nämligen dags för deras 1-årskalas!

I eftermiddag blir det även träning, och sedan väntar middag hos Emma ikväll. Och imorgon är det äntligen dags att hämta min fina A på Kastrup!
Visa fler inlägg