morgonkaffe!
Har satt mig med en kaffe på Waynes innan första föreläsningen börjar, och passat på att hämta upp en box lunchsallad också. Planet blev lite försenat, så blev inte tid att åka till Lund och lämna väskor & annat. Suuck!

Har haft en superfin helg, men tror vi är lite otursförföljda.. Vi råkade nämligen ut för matförgiftning igen! Ska verkligen undvika att äta ute fortsättningsvis.. Matförgiftning är liksom något man inte ens önskar till sin värsta fiende.. Men var väldigt mysigt att ha en lugn helg, och vi hann med mycket ändå. Igår var formen äntligen bättre, och då tog vi oss ut på en 2 mils skidtur. Var helt klart min finaste skidtur någonsin.. Underbart!

Idag blir det två anatomiföreläsningar på två timmar, och det är ganska så segt. Men det är bara att traggla på, så kommer det väl fastna förr eller senare!

Hörs ikväll!

från ett vinterlandskap.

Jag betraktar den underbara utsikten i Bymarka, julen 2009. (© Lovisa E)Sitter med en kaffekopp hemma hos A, och tänkte försöka få lite plugg undangjort. A är nämligen på jobb till klockan ett! Har en hel hög med diverse anteckningar att gå igenom, och tänkte jag försöka få tag på en avhandling på nätet. Någon som vet om det är möjligt att finna en hel avhandling online?

Tänkte även rasta benen ute i snön. Lyckades nämligen sträcka vaden igår under löprundan, så den är fruktansvärt stel idag. Hoppas att den blir bättre av lite rörelse! Annars har vi planerat en skidtur i eftermiddag, och så ska vi gå på bio ikväll och se "Varg Veum - Svarte får".

Vi hörs!

långhelg.


Nu sitter jag på Kastrup, och väntar på avgång. Helgen ska spenderas med my beloved, och det ser jag verkligen fram emot!

Denna torsdag har annars varit en vanlig, men trevlig dag. Föreläsning med anatomi imorse, sedan åkte jag tillbaka till Lund för att uträtta lite ärenden. Därefter blev det en löptur i den underbara januarisolen, och det var verkligen härligt! Efter en kokvarm dusch så tog jag turen till pappa. Vi lagade god middag och drack kaffe, innan han körde mig ner till stationen..

Nu ska jag begrava mig i en bunt med färdlektyr, så hörs vi när jag är framme!
Visa fler inlägg