operation mellanmålsbulle.

 

Såg ett recept på pizzabullar i en tidning, och blev sugen på att prova. Men modifiserade receptet lite! Min deg innehåller jäst, vatten, salt, olivolja och dinkelmjöl. Inuti gömmer sig krossade tomater, oregano, skinka, Jarlsberg-ost, soltorkade tomater och halvssalt.
Smakade helt fantastiskt, och får definitivt följa med på nästa utflykt! Men nu ska jag krypa till kojs och drömma (mardrömma?) om läringsteorier.. Imorgon väntar jobb 8.30-15.00 imorgon. Dubbel betalning på röd dag - oh yes!

 

 

 

good start. 


 

Startade denna måndag med en tur till gymmet, och styrketräning armar/mage. Good start! Sedan blev det pedagogikföreläsning, och just nu känner jag mig fullpumpad med kunskaper. Vet inte helt om det är positivt eller negativt!


Nu har vi ätit lite lunch i kantinan, och next up är litteraturanalys. Ikväll blir planerna att ta det lugnt, och kanske se en film. Har cykelrumpa efter gårkvällens cykeltur (det var dock fantastiskt fint med kvällssolen!) så idag får cykeln vila! Vi hörs.

 


 

 

veckans träning.Just nu blir det lite mindre löpning, då cykeln är framme desto mer. Cyklar till och från stationen varje dag (totalt ca 5 km/dag), till jobb de dagar jag jobbar (totalt ca 7 km/dag) och ut till stallet ca 3-4 dagar i veckan (totalt 14.5 km/dag). Denna veckan har varit som följer:

Styrketräning x 3 = tis, ons, fre
Cykling x 5 = 74 km
Löpning x 3 = 21 km

Visa fler inlägg