te & barnböcker.

Godmorgon
! Blev tidig morgon idag med, för jag hade en otäck mardröm. Så då gick jag hellre upp lite tidigare tillsammans med Andi..

Nu på morgonen har druckit te och jag läst "Pitbull-Terje løper amok". Just nu sitter jag med bokrapporten.. Jag har ytterligare en bok kvar (Gutten i den stripete pyjamasen) som ingår bland de obligatoriska i vårt bokprojekt, innan jag är helt färdig (har ju mest läst annan barnboksnostalgi.. !). Så idag tänkte jag försöka bli färdig med bokrapporten som vi ska lämna in, så jag kan få norskan rättad innan rapporten ska lämnas in på söndag!

Igår blev det 75 minuter skidor, och det känns idag.. Så det blir träningsfritt, fast en promenad i solen. Ska på jobb klockan 15, så tiden känns egentligen ganska knapp innan dess. Men vi hörs!


another monday.


Startar måndagen med tre timmars pedagogik, dock en liten rast nu. Lite skönt, för här haglar kunskapen över en!

Var rejält segt att jobba igår - mest för att det är så ovant att jobba 8 timmar. Men var skönt att bli färdig sen! Då körde jag ett pass backintervaller och sedan fick jag nybakat bröd till kvällsmat av min fina. Mys!

Idag är heldag på skolan, så är inte färdig förrän fyra idag. Men ikväll ser jag fram emot en efterlängtad skidtur! Imorgon har jag undervisningsfri, men ska skriva bokrapport och jobba 15.00-21.30. Vi hörs!

söndag.


Är på jobbet, men har långrast just nu. Skönt! Jobbar 8 timmar idag, och det är segt. Särskilt när det har varit strålande sol hela dagen, och jag vill åka skidor. Jaja, det blir pengar i vart fall!

Är färdig åtta, och då blir det en löptur innan jag slänger mig på soffan. Någonsin annan än mig som tycker att helgen har gått alldeles för fort?

Visa fler inlägg