NY.

Tänkte bara säga hej & att vi njuter av NY. Vi bor hos min fina syster I Riverdale, som ligger 20 min från Manhattan. Det gör det så lätt att bara ta en liten citytour när vi känner för det! I förrgår gick vi på 5th Avenue, loss på Nike Town, drack massa Starbuckskaffe och njöt av citypulsen!

Igår var vi på Woodbury Common Premium Outlet, och där gick det ganska vilt till. Det var 4th July-sale och såå billigt. Ni ska få se mina inköp efterhand!

Nu blir det lördagafrukost, och sedan ska vi ta oss en tur till Central Park!

Mot New York!

Då var vi påväg! Nu sitter vi på mitt jobb på Værnes och dricker kaffe. Jag hade en perfekt start på morgonen där jag var uppe 6.15, cyklade till stallet och red en runda i skogen på Solis. Nu ska hon vila i 3 veckor, med undantag för om Alexis tar ut henne på nån tur. Välförtjänt för damen! Här på flygplatsen har ett par magasiner handlats in och i väskan finns iskallt vatten, matpacke och lite choklad. Vi är redo för lång flygtur!

Vi ska stanna 13 härliga dagar i New York (blir shopping, mys med syrrans familj där vi också ska bo, träning, avkoppling och massa iskaffe!) innan vi flyger ner till Köpenhamn och ska tillbringa en vecka i pappas stuga. Älskade semester - du är efterlängtad!

soon to be.

 
 
 
 
Imorgon åker vi - längtar! Dock är vi inte framme i New York förrän 19.00 lokal tid (och då är klockan 01.00 här!), så då tror jag inte att vi hittar på alltför mycket. Men resan känns ändå okej trots längden, för vi flyger direkt Trondheim - Reykavik - New York.
 
Idag står packning, ridning och jobbing på schemat. Red igår också, och blir bara mer och mer imponerad över Solstjerna. Har ju stundtals varit lite uppgiven över hennes gångarter, då traven är ganska dålig. Har därför valt att rida mest uppbyggande arbete i skritt och galopp eftersom jag inte vill rida för mycket i den dåliga traven. Hellre att man får lite bra trav, än mycket dålig! Det har fungerat bra, och traven har bara har blivit bättre och bättre (även om den är långt ifrån bra). Men vet ni vad som hände på lördagen? När jag samlade henne för att gå över i trav, slår hon över i klockren tölt. Vem visste att hon hade naturren tölt? Hon har nämligen under sina 11 år bara gått i grispass tidligare, och lite trav. Så igår när jag red kunde jag växla både mellan skritt, helt ren trav, ren tölt och galopp. Där ser man vad mycket dressyrarbete kan göra - jag blir så stolt!
 
Nu ska jag hoppa i löpkläderna och springa till stallet. Blir en bra långdistansrunda t o r, och jag älskar att slå två flugor i en smäll! Vi hörs.
Visa fler inlägg