On our way!


Då är vi påväg mot fjället! Nysnö, klarblå himmel och stekande sol. Solglajorna är på - det här kommer att bli en toppenhelg!

Vi hörs med bilder på måndag!

vi närmar oss påsk.


Verkar som regnet kommer förfölja oss även idag. Vi avslutar praktiken med en utedag i skogen, och jag har rustat mig för alla väder. Ullunderstället och regnkläderna är på, gummistövlarna likaså och ryggsäcken är fullproppad av mat, varm dricka och extrakläder. Jag ska banne mig njuta av regnet idag!

Sista praktikdagen innan påskveckan, och det känns overkligt. Dessa tre veckor har verkligen gått fort! Vi hade utvärdering och individuella samtal igår, och det är alltid svårt att utvärdera sig själv. Blev dock himla glad, för jag fick omdöme om att vara positiv, ambitiös, effektiv och lätt att samarbeta med. Min växtpunkt var att jag lätt blir lite för ivrig, och pratar lite väl fort.. Det stämmer nog mitt i blinken!

Imorgon kl 10 inleds vår påskvecka med tur till Stuggudalen. Ska bli härligt att se Sylan i vinterskrud!

snart påsk!


Godmorgon! Två dagar kvar till påsk, och det är såå efterlängtat. Vi åker till Stuggudalen på lördag, för att gå på skidor över Sylan fram till måndagen, då vi når final destination - Storlien. På tisdag morgon åker vi sedan ner till Skåne. Mys med påsk!

Annars har allt gått i ett här, med slutspurt av praktiken. Var sedan på jobb igår, och samlade marstimmar. Lite segt efter en heldag på praktikskolan, men det blir ju timmar!

Nu är jag påväg till gymmet, då vi har fått sovmorgon till nio idag. Sedan blir det direkt till praktikskolan, för utvärdering och individuella samtal. Imorgon ska vi ha utedag (plz tell me it ain't gonna rain)

Ikväll blir'e tacos, Criminal Minds och backintervaller. Vi hörs!Visa fler inlägg