Not so good.


Tog sovmorgon imorse, med hopp om bättring. Not really! Verkar vara ett envist virus som jag dragit på mig..

Bestämde mig i alla fall för att åka in till Trondan, för att plugga där. Jag blir extremt mycket mer effektiv i andra miljöer! Samlar dessutom ihop gratis kaffe på mitt klippkort på Choco Bocco, eftersom jag sitter där så mycket.

Har varit en hyfsat effektiv dag, även om jag känner mig slö. Nu har dock tröttheten och huvudvärken tagit mig, så nu är jag påväg hem. Blir en sovpaus, innan jag orkar läsa det sista på planen för idag. Ikväll blir det ännu lugnare, med film och soffamys. Hoppas ni får en fin fredag ♥!

Det blir vad du gör det till.


Uäh. Var riktigt krasslig imorse. Så typiskt när man känt sig ganska hyfsad kvällen före, och så vaknar man upp och känner sig riktigt uggen. Blir galen! Vill bara bli frisk, ha energi och kunna träna.

Efter frukostgröten piggnade jag till litegrann, och började känna mig mer redo för dagens noter. På planen stod mattekollokvie med jultema hos Camilla. Med risgrynsgröt och trevligheter! Det blev en effektiv och trevlig dag med många goda skratt.

Läsedagen avslutades vid fyra, då det blev middag. Vi lagade kycklingfajitas med hemmalagad guacamole - absurt gott! (jag kände t om lite av smaken av avocadon i min avdomnade mun!) Sedan blev det Twilight Breaking Dawn Part 2 på bio. Den var verkligen fin! Perfekt avbreck från examensplugget. Man blev helt glad av att se den.

Nu ska jag krypa till kojs, och hålla tummarna för att formen är bättre imorgon!

Gladmelding.


Det tråkiga är att mitt nuvarande jobb försvinner, men så skapas ju möjlighet för nytt extrajobb!

I love coffee.

Visa fler inlägg