28.02.13: Thursday it is!


Sitter på jobbet, och har just nu matrast. Fortsatt dåligt väder, vilket betyder flygförseningar och massa folk! Är färdig 21.30 idag, så det är bara att kämpa på.

Imorse var jag på gymmet, och körde armar/rygg. Mycket effektivt med superset! Me likie. Sedan var det norskaföreläsning om poesi och poesiverkstad, vilket faktiskt var riktigt kul. Vissa saker har man verkligen dåliga assiosiationer med från skolan, men allt handlar ju om hur man jobbar med det! Därefter påbörjade vi projekt bildboksanalys, vilket var ruskigt kul! Jag har valt att analysera en helt fantastisk liten bok som heter Raske reven Rogers lille Rotebok, som är så himla söt. Se bara utdraget här nedan!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och springa upp igen. Vi hörs!


Onsdag 27.02.13


Regn, blankis och grå himmel - blææh. Tur att regnet kommer som snö uppe vid skidcentret i vart fall!

Dagen inleddes med sista dansundervisningen, och det var himla skoj. Massa trams! Sedan var det uppsummering av övernattningsturen och slutligen sista kroppsøvingsseminariumet. Därefter läste jag pensum till morgondagen, innan jag begav mig hemåt.

På eftermiddagen blev det en tur ut till Solstjerna, som är glad oavsett om det är regnväder. Promenerade sedan hem till min fina och tacos. Mums! Nu ikväll har jag varit som en urvriden trasa. Legat på soffan och läst magasin, klappat katterna och sovit nån timme. Nu blir det att krypa till kojs för ännu mer sömn!

Imorgon blir det morgonträning, sedan norskföreläsning från 9.15-14.00. Därefter ska jag på jobb från 15.00-21.30! Vi hörs.

Good start!


Veckan har startat med full fart! Gårdagen inleddes med pedagogikföreläsning, sedan satt jag med Camilla och Ingrid och lagade klart PP till morgondagens seminarIum. Vid tvåsnåret åkte jag ut till Torp, för en privattimme. Det blev att jag valde privattimmar lite då och då istället, då jag inte tycker att ridlektioner i grupp ger så värst mycket. Jag vill ju fortfarande utvecklas mest möjligt! Det här var tredje gången, och det kändes riktigt bra. Jag red en KWPN-valack som hette Touch, och han var en känslig och lyhörd underbaring. Ruskigt fin! Vi red mycket galopp och övade på galoppombyten. Åh, vad jag tycker det är kul! Hade gärna köpt mig en tävlingshäst medebums, om tiden och pengarna hade funnits...

Sedan bar det hemåt för smarrig laxmiddag. Därefter blev det först en lugn löptur och sedan Sirkus Nordtug på teven. Uppskattar verkligen löpturerna lite extra nu när jag får skidåkningen som variation, så jag njuter varje steg. Igår blev det en lugn runda, men desto mera fart i lurarna med Petra Marklund. Älskar att träna till den låten!

Idag blev det morgonträning, och för en gångs skull får ni lite bilder. Jag nöter mina chins, och idag klarade jag faktiskt 6 (med gummiband alltså!). Förutom det blev det benträning, och det var lika jävligt som alltid. Helt slut efteråt! Vid tio mötte jag upp Ingrid och Camilla, så planerade vi nästa veckas praktik. Mycket trevligt! Blev lite läsning också, innan jag begav mig hemåt. Nu ligger jag och läser magasin i soffan, innan min fina och jag ska ut på skidtur. Härligt!

Visa fler inlägg