Blæh.


Blev ingen träning efter skolan igår, då halsen var ruskigt öm. Ingen Solstjerna heller :-(. Istället drog jag direkt hem, och la mig på soffan. Låg sedan på soffan non-stop fram till läggdags, och mådde verkligen pyton. Sandpapper i halsen och en hosta med blodsmak som kändes som den river upp hela lungorna..

Hoppades att jag skulle bli bättre över natten, men icke. Hostade mig hes och kände mig svimfärdig när jag skulle gå upp, så blev hemma. Så jädra tråkigt! Särskilt när denna skoldag innehåller dans, boll och skidor, plus att jag skulle på hoppkursen ikväll. Känns så himla tråkigt att missa! Istället har jag sovit fram till nu (& känner mig fortfarande inte utvilad!) och så blir det väl resten av dagen. Blir helt utmattad bara av att gå bort till köket...

 

 

29.01.2013: Good Morning.


Uh, trött idag. Kaffe - ja, tack! Norskföreläsning 8.30-11.00 idag, sedan infomöte om valämnen til tredjeåret.

Därefter ska jag läsa massa pensum (blev inte så mycket av det igår efter jobb!), styrketräna och så tänkte jag rida Solis. Sol och nysnö ute - kan det bli bättre?

Blåmåndag.


Ahh - lång dag. Morgonen bjöd på en absurt försenad buss, en sjukt dålig föreläsning och sedan satt vi faktiskt och skrev fram tills jag skulle på jobb. Skönt att äntligen bli färdiga!

Sedan blev det jobb 15.30-20.00, och det är alltid segt att dra rätt från skolan. Men det blir timmar av det! Var lagom less när jag var färdig vid åtta, men fick på mig löpkläderna och drog ut. Blev backintervaller, vilket gav fina endorfiner! Nu ligger vi i soffan och ser Sirkus Nordtug - we like!

Visa fler inlägg