Inte idag.


Idag blev det inget sub 45. Istället bröt jag efter 6 km. Vet inte om jag har dragit på mig Andis förkylning eller om det var solen/värmen, men det gick inte. Jag kallsvettades, mådde illa och benen kändes som bly.

Så jädra tråkigt när det har känts så himla bra på träning. Men man måste ju lyssna på kroppen, och idag ville den inte. Känner mig helt yr nu, så räknar med att det var ett smart val. Och det kommer ju fler lopp! (och då ska jag minsann springa sub 45!)


Heja heja!


Har fått startnummer och teknisk T-tröja så nu väntar jag bara på klockan. En timme tills jag ska börja värma upp, så jag blir nog bara sittande här i skuggan med min vattenflaska.

Så får ni hålla tummarna! Målet är 45, så får vi se hur hårt jag klarar att pressa mig själv idag. Har räknat ut att jag max kan använda 7.5 min/varv. Så då är det bara att springa för glatta livet!

Återkommer efter detta självplågeriet ;-)

29.05,2013


Halloj! Redan onsdag, vilket innebär art jag ska springa BDO-mila ikväll. Är 10 km även denna gång, så får vi se vad benen bär mig till! Andi har dragit på sig världens förkylning, så jag får springa utan min favorithare. Buhu! Ni får hålla tummarna.

Annars blir det bara examensplugg idag - ska möta krø-gruppen för en sista genomgång av planläggingsdokumentet. Igår mötte jag upp tjejerna i Trondan, också då för en heldag med läsning. Goes nuts på alla detaljord på celler och muskeldelar. Uæh! 4 dagar kvar, då ska alla hundra svaren ha blivit memorerade.

Annars skiner solen här, och det är sommarstämning deluxe. Hoppas ni får en fin dag!

Visa fler inlägg