Let's go!

 
 
 
Blev en tidig kickstart på denna veckan! Nu har Andi åkt med sina elever til Berlin/Prag, och blir borta till nästa måndag. Sjukt tomt! Så då var det bara att masa sig ur sängen lite tidigare än vanligt, för att få någorlunda god tid innan jag cyklade ner till bussen. Freja tyckte att 6.00 var alltför tidigt, och låg kvar under sängen till strax innan vi skulle gå. Sötnosen! Dessutom tycker hon att den är urtråkigt att sitta i cykelkorgen, så hon blev riktigt sur. Idag är hon på Hundpatrullen, och det tyckte hon däremot var en toppenide. Hon riktigt dansade av lycka när de öppnade bildörren! 
 
Jag hade nämligen obligatorisk undervisning idag, så var tvungen att ta en tur på skolen. Eller, det visade sig att undervisningen inte var obligatorisk idag i alla fall, men det hade de glömt att upplysa om. Så istället för muntliga presentationer, så hade vi 2,5 timme med sömnig föreläsning. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över att ha suttit så mycket hemma den här terminen. Jag får verkligen så mycket mer ut av att sitta hemma och läsa, än att höra på en sömnig snubbe som har högläsning från en powerpoint. 
 
Nu har jag intagit min fasta plats på Kaffebrenneriet, för att få undan några småting. Har börjat planera några undervisningstimmar i nästa vecka (och gruvar mig en smula för att ha simning..), och har färdigställt PP:n till torsdagens muntliga framförande. Nu tror jag att jag ska ta en promenad bland höstlöven, innan det blir dax att hämta Freja. Ikväll vankas tacosallad, stickning och framförallt: Homeland. Mycket mysigt, även om det är megatomt utan min fina. Lyckligtvis kommer Livi'sis på onsdag, så det blir kanon!