December.

 
 
 
Här lyser det av frånvaro.
Jag är helt enkelt lat.
Har inte orkat att skriva.
 
Sedan sist har jag blivit färdig med årets undervisning (bara 1 termin kvar tills jag är färdig lärare!), jobbat en hel massa, varit en långhelg i London med Livi'sis och 2 dagar i Skåne. Nu är jag mer eller mindre redo för jullov, men jag måste skriva färdigt en eksamensuppgift om religionsdidaktik först. Så idag sitter jag fastlimmad på Kaffebrenneriet, och producerar ord. Den ska lämnas in 22 december, så jag tar det med en nypa salt.
 
I helgen åker Andi, Freja och jag till Östersund för lite julmys. Det ska verkligen bli mysigt! Handla lite julklappar, strosa lite på Frösön och handla svenska julfavoriter (läs: julmust och pepparkaksfil). Vi firar nämligen jul här, så åker vi ned till Skåne den 26 december.
 
Idag är Freja på Hundpatrullen, och det är första gången på typ en månad. Först hade hon löptid (hon börjar bli en stor tjej!), och sedan har det varit så mycket annat som har kommit i mellan. Så idag var det med väldigt gott samvete som jag lämnade iväg henne imorse, för hon blev sååå glad! Där får hon leka med alla möjliga hundar hela dagen, och så får vi hem en sliten, men belåten liten tjej i eftermiddag.
 
Nu ska jag prova att producera några fler ord, innan motivationen tryter allt för mycket... Vi hörs!
Visa fler inlägg