påväg..


Påväg till skolan nu. Inga lektioner idag, men ska läsa massa pensum till pedagogiken på måndag, och sen ska
jag möta upp praktikgruppen för att skriva observationsrapport i matematik.

Uppdaterade igårkväll via mobilen, men det kom tydligen inte in. Var ute och orienterade i Estenstadmarka igår, med Anne och Camilla. Efter x antal poster i skrent (stup) så var benen skakis!

På kvällen lagade vi favotacopajen, och så var jag över hos grannen och red. Vi var uppe i backarna där jag brukatr löpträna, och Olagutten var himla kul att rida. Inte alls tung eller stark, som fjordhästar ju kan vara. Trist bara för två av hästarna har hon på foder, och nu vill nog ägaren ha dem fram till jul i allafall. Men fina Gullpia blir kvar, så det är ju tur!

Efter ridturen var vi hos Andis föräldrar, och fick en urgod, nybakad äppelpaj.. Åh, jag somnade gott sen!

 

nytt morgonrekord.

Höll på med dagens omfattande packning (orientering i ett regnigt Estenstadmarka, kroppsøvingsdidaktikk och idrottsbasis på skolan och därefter ned till byn för att träffa Torill) så jag glömde helt bort tiden. Panik! I ett aningen varmt ullunderställ cyklade jag i dårfart, och det blev PB. 7 minuter blankt (vanligtvis cyklar jag på ca 12!) och jag väntar nu på tåget - aningens svettig. Vi hörs sen!

tough luck.

Sitter och tittar på en brun Powerpoint om källhänvisning, och försöker att inte somna! (tre timmar med brun powerpoint tar nog kål på vem som helst) Idag kan nog vara min otursdag, då jag först fick prata med en extremt otrevlig kundbehandlare på Tele2 (de hade "råkat" felfakturera mig med 360 kr) och sedan när jag skulle boka min flygbiljett till höstferien, var avgången Andi beställt plötsligt slut, och resterande biljetter hade gått upp 300 kr. Tough luck?
Visa fler inlägg