SOL!


Känns som jag har kommit direkt till sommaren, för här är det VARMT!

Pappa och jag var dock uppe tidigt idag, och körde ut till Skrylle. Då hade det inte hunnit bli så varmt, så det var otroligt skönt!

Sedan åkte vi hem, fikade lite och vilade förmiddagsvila med varsin bok. Gött! Till lunch sen blev det dillbakad torsk - mums!

Nu på eftermiddagen har jag vandrat i solen på stan, läst massa magasin och nu väntar jag och en kaffe på Olivia. Hoppas ni har en lika solig dag! 

fantastisk söndag!


Har varit en fantastisk söndag med massa sol! Vi tog välförtjänt sovmorgon efter gårkvällen (som btw var mkt trevlig!), käkade frukost och satte oss sedan ute i solen på verandan.

Vid tolvtiden drog vi ut på skogstur till Røssvollen med Andreas brorsor. Att gå på myrarna kändes som att vara på savannen! Men det var så fantastiskt fint och grönt överallt, och själva vollen var som tagen ur Sound of Music! Så vi la oss i backarna och solade - mys!

Efteråt släppte Andi av mig vid stallet, och tog jag en barbackatur i skogen med Stjernan. Så härligt! Sprang hem därifrån sedan, då jag inte orkade krångla med cykeln. Det var knalltungt (och varmt!)

Nu sitter jag på flyget till Köpenhamn, som strax ska avgå. Blir i Lund till torsdag - en liten minisemester!

summer feeling.


Har varit en solig och helt fantastisk dag! Imorse blev det filming av de där fyra sekvenserna vi ska ha till reflektionstexten. Var himla kul - vi var inne i den backiga skogen vid skolan och spelade fotboll, trädpjätt, blindebock och orienterade. Blev himla bra!

Sedan blev det ett styrkepass på gymmet, innan jag tog tåget hem. Här hemma satte vi oss på verandan med varsin glass! Summer feeling deluxe.

Somnade i soffan sedan, haha. Blir trött av värmen! Cyklade ut till Stjernan sedan, och tog en runda i skogen. Hon var så himla glad! Pep, brallade och hoppade över allt som låg på stigen. Märks att hon tycker det är kul att ha kommit upp i kondition!

Nu vankad det grillkväll här, och gästerna börjar komma. Vi hörs!

 

Visa fler inlägg