Tröttmössa.


Sitter på jobbet och väntar på flyg till Oslo. Sedan blir det vidare flyg till Göteborg, för begravning för farmor. Ska bli skönt att träffa alla, även om det är under tråkiga omständigheter!

Är en riktig tröttmössa idag efter de här sista dagarna i praktik. De har varit långa, och fulla av kaos. Snacka om nya erfarenheter! Dock är det dagliga schema så fullspäckat att jag knappt förstår hur vi ska hinna allt. Men men!

Nu ska jag dricka upp kaffen och komma mig på flyget. Har massa planläggning och loggskriving att göra, så kommer inte att sitta sysslolös!

@ Skåne.


Dagen idag har gått så fort! Fullspäckad med trevliga planer :-)

Dagen startade med promenad med pappa ute i Skrylle. Superhärligt i underbar morgonsol! Sedan drack vi kaffe och fikade, innan jag cyklade ned till stan för att träffa Petra över sushilunch. Otroligt mysigt!

Därefter mötte jag upp Emma, för en fika. Hon har bara 6 veckor kvar till bebis, och strålar verkligen! Efter massa snack följde hon med mig till frissan så vi kunde fortsätta snackandet. Och så fick jag klippt mina slitna toppar samtidigt!

Därefter åkte jag upp till pappa igen för ännu en eftermiddagskaffe innan jag hoppade på tåget till Helsingborg, och Livi'sis och Wille. Mycket mysigt! Under vår kvällspromenad var vi inom SATS som hade superrea, med 50% på allt. Jag blev två Nike sportbh:ar rikare - lyxigt att hitta på rea!

Imorgon blir det prommis till Sofiero med Livi för att träffa Nisse. Sedan blir det fika med Åsa'sis på eftermiddagen, och därefter middag med pappa. Så anländer Andi på kvällen! Ännu en fullspäckad dag, med andra ord.


Sista dagarna i bilder.


1. Underbar höstsol varje dag! Här på promenad till Rica Hell för kick-off med jobbet. En mycket engagerande dag, särskilt för mig som alltid engagerar mig maximalt. Bäst var buffélunchen med världens bästa kollegor!

2. Finaste ponnyflickorna! Idag fick båda följa med på ridtur. Hade först Mær som handhäst men Solstjerna tyckte hon var hopplöst långsam ;-). Men när jag hoppade upp på Mær istället blev det full fart på damen och Solstjerna hann knappt med. Himla kul hade vi!

3. Från en av de sista veckornas löpturer. Njuter maximalt av att vara frisk som en fisk igen! Och angående 2XU: Jag var superskeptisk (särskilt till priset!), men när jag hittade dessa för $50 i USA, kunde jag inte låta bli att prova. Och jag är frälst! Har köpt två till (beställ utomlands så kostar de halva priset!), och tränar inte i nåt annat för tillfället. Rekommenderas!

4. Vi var ju tvungen att inviga Starbucks när det öppnade här på Hell (!) i måndags. Det ligger utanför säkerhetskontrollerna, och blir därmed egentligen ingen kaffekonkurrent till oss. Om det var gott? Snarare väldigt sött, vilket såklart kan vara gott ibland.

Visa fler inlägg